woensdag, augustus 01, 2012

Titty Twirlers, voor wanneer het eens goed gek mag zijn (video)Voor één keer eens geen gadget voor mannen, al zullen die er ook wel blij mee zijn. Vandaag presenteren we je de Titty Twirlers.

Toen Jesse James Salucci terugkwam van Burning Man, één van de hipste en raarste festivals ter wereld, kreeg hij het idee om een cadeautje te maken voor het daaropvolgende jaar. Hij wou het gevoel overbrengen waarbij de soms sterke wind toch voor het hoogtepunt van de dag kon zorgen, dus bedacht hij de Titty Twirlers.

Na een bezoekje bij enkele burleske danseressen kwam het grootste probleem: hoe bevestig je de propeller aan de borst… De oplossing bleken de Pastie Petals, een dubbelzijdige kleefaanhechting die wonderwel bleek te werken. Het daaropvolgende jaar was zijn voorraad bijzonder snel uitgedeeld, dus werd het tijd om het ding op de markt te brengen.

Overigens is het niet exact bepaald dat Titty Twirlers enkel voor vrouwen zijn, maar het lijkt ons in ieder geval wel het leukste aanblik! Bestellen kan je hier

Geen opmerkingen: