donderdag, april 04, 2013

Eerste hulp bij sausaccidentjes: de Waswijzer appDat er apps bestaan in alle maten en gewichten, hoefden we niet meer te vertellen. Samsung komt nu met de (gratis) Waswijzer app, die ons vertelt wat te doen bij vlekken op je kleding.

In de app vind je een Tips & Tricks sectie waar je de de oplossing vindt voor de meest voorkomende problemen. Zo geeft de app aan dat bij barbecuesauzen je de kledij direct moet uitspoelen, inwrijven met wasmiddel en wassen zoals op het label vermeld is. Wijnvlekken behandel je dan weer met een uur weken in koud water en daarna wassen. De app weet je ook te vertellen dat wol en zijde een apart bleekmiddel vereisen om die verdomde wijnvlekken te doen verdwijnen.

Naast de applicatie lanceert Samsung eveneens de Eco Bubble wasmachine, die extra schoon zou wassen zonder heet water te gebruiken, wat beter is voor het milieu. De applicatie kan je gratis downloaden, zowel voor iPhone als Android. De wasmachine heeft wel een prijskaartje: voor 599 € inclusief BTW is ze de jouwe.