dinsdag, augustus 14, 2012

3D-print bedrijf maakt model van je ongeboren babyHet is gedaan met de ultrasone foto's waar niemand iets op kan zien tenzij de gynaecoloog er uitvoerige uitleg bij heeft gedaan: vanaf nu kan je een 3D-model van je ongeboren foetus laten maken.

Hiro-o Ladies, een Japans bedrijf in de Ebisu gezondheidskliniek, maakt nu echte 3D-modellen van ongeboren foetussen, zodat de ganse familie kan bekijken hoe die kleine in mama's buik aan het evolueren is.

"We hebben het uitgeprobeerd met drie zwangere vrouwen. Ze vonden het geweldig om te kunnen zien hoe hun baby er uit zag voor de geboorte en hem al te kunnen vasthouden. Bovendien was het voor hen ook na de geboorte een plezier om terug te blikken en gaf het hen een flashback aan de periode dat ze zwanger waren", aldus een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Wil je je zwangere vrouw hier een cadeautje mee doen, moet je toch zo'n 1300 dollar neertellen. Maar je kan de kleuren en vormen wel zelf kiezen!

1 opmerking:

ahmed zei

بطبيعة الوضع ، فإن نقل العفش يأخذ القوى التي تعمل الماهرة للرفع والحمل. أطقمنا قوية وقادرة. مثلما أنها تجلب سلالم وعرائس وأشرطة للمساعدة في حراسة وتأمين الأشياء المخصصة بك وتمكين الاستعمال الأكثر أمانًا والأكثر جدارة لعملهم.
شركة نقل عفش
شركة نقل عفش من الرياض الى الاردن
شركة نقل اثاث من الرياض الى الاردن

شركة نقل عفش بخميس مشيط