donderdag, juli 05, 2012

Sensationele nieuwe hoofdtelefoons zorgen voor perfecte geluid

De nieuwe reeks Harman hoofdtelefoons beloven alvast het allerbeste: het merk lanceerde maar liefst vijf nieuwe modellen die voor een optimale beleving van je muziekcollectie moeten zorgen. Twee geluidsisolerende in-ear modellen bedoeld voor de iPhone, twee grotere modellen die over het oor worden gedragen en tenslotte een draadloze Bluetooth versie verzekeren je van een fantastische muziekbeleving. Bovendien volgt er in augustus 2012 een zesde, noise-cancelling model voor op het oor.

De voordelen van Harman Kardon zijn gekend: het bedrijf levert een uitstekend geluid gekoppeld aan een aantrekkelijk design. Dankzij de specifieke drivers leveren de verschillende hoofdtelefoons ook bij een laag volume een nauwkeurige bas, waar dit bij de concurrentie vaak kunstmatig versterkt wordt. Bovendien baseerden de ontwerpers zich voor het design op de iPhone en iPad, waardoor de reeks naadloos aansluit bij je favoriete muziekdrager.

De modellen over het oor bestaan uit een stalen buitenframe, gecombineerd met een lederen binnenband die een optimaal comfort moet verzekeren. Ze zijn beschikbaar in twee maten om de juiste pasvorm te garanderen. Door het magnetische montagesysteem zijn de oorkussens afneembaar waardoor ze apart gereinigd of vervangen kunnen worden. Bovendien zijn ze compact opbergbaar in de bijgeleverde luxe draagtas.

Ook de in-ear modellen werden zo ontworpen dat ze het gebruiksgemak garanderen: een passieve onderdrukking van het omgevingsgeluid, meerdere hoesjes voor de juiste pasvorm en een Apple-specifieke afstandsbediening met drie knoppen waardoor ook telefonische oproepen tot de mogelijkheden behoren, zorgen voor de ultieme geluidservaring, gecombineerd met een hypermodern en ultracool design.

De verschillende reeksen binnen het Harman-gamma zijn beschikbaar vanaf 99 tot 249 euro bij de betere speciaalzaak.

Geen opmerkingen: