zondag, juli 29, 2012

Organiseer een echte lasershooting met je smartphone (video)Het wordt tijd dat Apple iets doet aan de batterijduur, want met alle handige applicaties en attributen die er voor de iPhone uitkomen, zal er niet veel energie overblijven. Zeker niet wanneer je met deze lasershootwapens aan de slag gaat!

Hasbro ontwikkelde deze laserwapens waarin je je iPhone kan integreren. Daarna kan je aan de slag in een single of multiplayer game, al is het vooral leuk met meerdere personen. Alleen neem je het op tegen rondvliegende aliens en robots, waarin je extra wapens en aanvalsmogelijkheden kan vrijspelen.

Nee, de echte fun zit hem in het spelen tegen menselijke tegenstanders. Via de app kan je in totaal met 24 spelers deelnemen, verdeeld in teams of allemaal individueel. Op het scherm van je iPhone zie je de lasers over en weer gaan, terwijl je een waarschuwing krijgt wanneer je zelf beschoten wordt.

Qua bediening is het allemaal vrij simpel: de trekker, die natuurlijk dient om te schieten, een voorste knop die je schild aan en af zet en een andere knop om te herladen of om van wapen te veranderen.

Overigens is het effect natuurlijk leuker met de explosies, acties en animaties op het scherm van je iPhone, maar niet getreurd wanneer je er geen hebt: je kan dit spel gewoon meespelen zonder, enige nadeel is wel dat je slechts toegang hebt tot twee virtuele wapens.

Vanaf 1 augustus zijn de individuele wapens te koop voor de prijs van 40 dollar, in de herfst worden ze per twee verkocht voor de prijs van 75 dollar.

3 opmerkingen:

Martijn zei

Leuk Lasershoot materiaal van Hasbro is top. Je kunt er huren op www.lazertag.be

Martijn zei

Leuk Lasershoot materiaal van Hasbro is top. Je kunt er huren op www.lazertag.be

pexejurer zei

Simple mp3 Downloader spotify downloader Status Downloader