zondag, juli 08, 2012

Home cinema, surround sound en film in orde? Dan is dit wat je nog mist!


Verse popcorn hoort bij film zoals Mick Jagger bij de Rolling Stones. Maar in thuis moet je het al snel met een aangekocht, niet echt kakelvers pak of een microgolf-versie stellen. Gelukkig zijn er alternatieven zoals deze Waring Pro WPM25, een echte popcornmachine op kleine schaal met een retro-look die overal thuishoort.

Het ding maakt bijzonder simpel een nieuwe lading en werkt heel simpel. Bovendien dachten de producenten ook aan het show-aspect: behalve de retro-look uit de jaren '20 kunnen de kinderen het hele proces zelf gadeslaan, waarmee de machine een attractie op zich is. 3 minuten duurt het hele proces, waarna je een verse lading vers - gezond - snoepgoed kan uithalen.

Enige nadeel aan het apparaat is misschien het reinigen, al valt dat al bij al nogal mee. De onderdelen zijn apart te demonteren, wat de zaken een pak makkelijker maakt.

Een kleine demonstratie vind je in onderstaande video, wie het toestel wil aanschaffen kan dit via Amazon doen voor de prijs van 79,95 dollar.Geen opmerkingen: