zaterdag, juli 07, 2012

Gedaan met gras maaien: laat de zon het werk voor je doen!


Eindelijk is het weekend daar en kan je genieten van je deugddoende tijd in de zon, maar tijdens de week heeft de natuur niet stilgezeten: het gras blijft groeien en ja, mevrouw wil een biljartvlak groen paradijs. Dus haal je de grasmaaier maar boven. Maar waarom zelf werken als je de zon het werk voor je kan doen?

Husqvarna pakt als allereerste uit met de Automower Solar Hybrid, een elektrische volautomatische grasmaaier die opgeladen wordt door zijn zonnepanelen. Ideaal voor je gazon, de planeet en je geweten!

Het toestel combineert de voordelen die een automatische grasmaaier reeds had: automatisch herladen, een timer waarmee je de maaibeurten kan instellen, een anti-diefstalsysteem en de mogelijkheid om een specifiek programma in te stellen dat optimaal is voor jouw tuin. Daarbij komen nu de zonnepanelen, waardoor de oplaadbeurten minder traditionele elektriciteit vereisen en het toestel een pak milieuvriendelijker wordt, voor zover dat nog niet het geval was in vergelijking met de typische benzine-grasmachine. Bovendien produceert het toestel nagenoeg geen lawaai.

Met de Automower Solar Hybrid kan je oppervlaktes tot 2200 vierkante meter aan, maar je mag er wel een mooie duit voor betalen: 2999 euro om precies te zijn. Wie het bedrag er voor over heeft, kan zich nu al naar een dealer haasten!

Geen opmerkingen: