zaterdag, juli 28, 2012

Chinese hoesjesproducent verraadt het design van de iPhone 5De geruchten over de iPhone 5 blijven aanzwellen. Logisch, want na de iet of wat teleurstellende release van de iPhone 4S zijn de verwachtingen hooggespannen. Dankzij een Chinese hoesjesproducent ziet het er naar uit dat er weer wat meer info gelekt is.

De laatste geruchten zeggen dat de iPhone 5 gelanceerd zou worden op 21 september, dus dat begint aardig dicht te komen. Maar het design lijkt nu al gelekt, nu een Chinese producent van attributen een foto heeft gelekt. Weliswaar niet met een werkende iPhone 5 in, want daar is het nog te vroeg voor. De fabrikanten krijgen maten doorgestuurd op basis waarvan ze een ontwerp maken, maar daar kan je ook al voldoende info uit halen.

Het Chinese bedrijf Shenzhen Coolzone Technology zou verantwoordelijk zijn voor het lek. De iPhone 5 zou onder andere groter zijn dan de iPhone 4, terwijl de ingang voor de hoofdtelefoon verhuist naar de onderkant van het toestel. Verder is er eveneens een ruimte voorzien voor een smallere dock connector, een nieuwtje dat al eerder uitlekte.

Vorige herfst was men niet overtuigd dat Apple radicale veranderingen zou doorvoeren, maar ondertussen bevestigen de hoesjes wel het grotere formaat. Critici zijn op basis van dit design niet wild van het feit dat het 'gewoon' over een grotere iPhone 4 zou gaan. Alhoewel de iPhone 4 een tijdloos design heeft, bestaat het ontwerp ondertussen twee jaar, wat in de snel veranderende wereld van de telecommunicatie een eeuwigheid is. Maar het wachten is nu vooral op het nieuws welke inhoud dit staaltje (vermoedelijke) toptechnologie zal bevatten. Want daar draait het natuurlijk nog het meest om!

Geen opmerkingen: