woensdag, februari 17, 2010

Een handvol nieuwe gsm's, smartphones...

Tijdens het Mobiles World Congress in Barcelona zijn dit jaar weer enkele nieuwe Telefoons voorgesteld, we gaan beginnen bij HTC, zij hebben eindelijk de HTC Legend gepresenteerd en ook een nieuw lid van de HTC familie voorgesteld namelijk de HTC Desire.

De HTC Legend draait op Android 2.1 met de Sense User interface van HTC er overheen, alles gepresenteerd op een 3.2-inch AMOLED Touchscreen en heeft een 5 megapixel camera met autofocus en flitser. De telefoon heeft een 600MHz processor, gevoed door een 1300mAh batterij, WiFi, Bluetooth en GPS.
Wordt verwacht in maart.


Zoek je een zwaardere telefoon kun je jezelf binnen een paar maanden
de HTC Desire aanschaffen.
Ook met Android 2.1 en de Sense UI van HTC maar hier gedreven door
een 1GHz Snapdragon Processor. Deze HTC heeft
een 3.7-inch AMOLED touchscreen.
Er is plaats voor een micro-sd-kaart, ook 3G, wifi en GPS zijn voorzien.
en voor de hevige surfers onder ons, er is Flash 10.1 Support voorzien.
Zou in het 2de kwartaal van dit jaar uitkomen.


Ook Toshiba vestigt zich dit jaar goed gefundeerd op de markt met TG02.
Een 1GHz processor sterke Windows 6.5 smartphone met een 4.1-inch capacitief WVGA touchscreen, ook laat hij zich bedienen door een nieuw 3D User Interface. De TG02 haalt zijn roots bij de TG01 en bezit natuurlijk al de goede features dit zijn voorganger ook had.

Maar blijkbaar kon Toshiba het niet bij 1 nieuweling laten en ze presenteerden in Barcelona ook de K01, een Horizontale sliderphone met Qwerty toetsenbord, hij bezit alle features die de TG02 heeft maar
is door het uitschuifbaar toetsenbord
stukje dikker.
Hopelijk zijn de processors van de Toshiba phones sterk genoeg want ook Microsoft heeft iets nieuw voorgesteld, Windows Mobile 7.
het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor smartphones ziet er heel strak en overzichtelijk uit, tegels voor Oproepen, Sms, mail en social media. Er is ook ondersteuning aanwezig voor Xbox Live.
Het systeem zou pas eind 2010 verkrijgbaar zijn dus het is nog even wachten maar het ziet er veelbelovend uit, over hun verwachtte telefoon uit eigen productie, de Microsoft Turtle, werd niets gelost.Ook Sony Ericsson brengt "new gear" op de markt!
met de Xperia X10 mini brengen ze een 600MHz sterk Android (1.6) telefoon op de markt! Een 2.55-inch touchscreen, 5MegaPix Camera met Flitser, plaats voor een MicroSD, Bluetooth, Wifi en een 3,5mm Koptelefoon Jack.
en om de wirwar van kabels te vergemakkelijken
word de X10 gevoed en gesynct door middel van een Micro USB.

Maar ze hebben het niet bij de X10 mini gelaten en brengen ook een pro versie uit welke een QWERTY uitschuifbaar toetsenbord heeft, ik vermoed dat dit wel in de smaak zal vallen bij de jeugd.
De Xperia X10 mini pro heeft dezelfde hardware als zijn kleine broer maar is natuurlijk een beetje dikker.

Maar dat was nog niet alles uit het Sony Ericsson kamp, omdat een "Pro" versie bij SE synoniem staat voor "uitschuifbaar toetsenbord" hebben ze van hun Vivaz ook maar een Pro versie uitgebracht, hierboven zie je wat ze ervan gemaakt hebben.
ook is het toestel qua hardware bijna identiek aan zijn kleinere zus.
Ook Garmin probeert zich samen met Asus als Navigatie-smartphone-producent in de markt te vestigen en brengt daarom 2 nieuwe toestellen uit in de Nuvifone serie.


De A50 heeft een 3,5-inch touchscreen met speciaal ontwikkelde User Interface die het bedienen makelijker zou maken, dit op een Android 1,6 besturingssysteem een 3 Megapixel camera met autofocus en Geo-tag functie.

Ook de M10 heeft een 3,5-inch touchscreen maar hier komt het besturingssysteem van bij Microsoft, de 600MHz sterk processor word gestuurd door
Windows Mobile 6.5

LG was dan wel afwezig in Barcelona maar ze hebben toch enkele nieuwigheden, zoals
de LG Mini GD880, een smartphone met een 3.2-inch touchscreen, 5 megapixel camera, WiFi, A-GPS, HSDPA en een FM-Radio. Ook heb je vanuit de UI gemakkelijk toegang tot Facebook en Twitter.


LG beseft dat de cookie een groot succes was, de goedkope touchscreen telefoon krijgt dan ook een facelift, veel is er nog niet bekend maar enkele nieuwe kleuren zullen waarschijnlijk in het gamma zitten.
Ook samsung heeft niet stilgezeten,
wat ik dacht dat nog als verre
toekomst werd beschouwd is nu werkelijkheid,
Samsung stelt voor de i8520 Beam.
een Android 2.1 telefoon met 3.7-inch AMOLED
touchscreen, 8 megapixel, GPS wifi en bluetooth.


Maar het meest revolutionaire is de DLP projector die in de telefoon zit verwerkt.
nu kan je dus binnenkort films projecteren als de verveling toeslaat.


Samsung heeft ook nog de Wave voorgesteld,
een touchscreentelefoon met het besturingsysteem van Bada, wat er overzichtelijk uitziet op het eerste zicht, dit verwerkt door een 1GHz processor, 5 megapixel camera, WiFi, Bluetooth 3.0, accelerometer en GPS.
Een AMOLED scherm,
helaas bezit het toestel geen multitouch, mogelijk word dit de nieuwe "betaalbare" touchscreentelefoon van samsung.


Ook Motorola heeft een nieuwe Android handheld, de Quench.
Uitgerust met een 3.1-inch touchscreen, 5 megapixel camera met autofocus en flitser, A-GPS met turn-by-turn navigatie, WiFi, HSDPA en ondersteuning voor flash Lite.
8 opmerkingen:

Dries zei

Projector is leuk, benieuwd naar de kwaliteit en spanwijdte voor projecteren. Leuk dat er verder wordt gedacht voor business. Nu nog fiches voor een grote projector aan te sluiten en we hebben een nieuw segment aangeboord lijkt me.

Jurgen zei

@Dries Samsung adviseert een maximale afstand van 3m tussen Telefoon & Muur. volgens enkele bronnen op het internet werd het toestel voorgesteld met een afstand van 1,5m tot de muur en projecteerde het een beeld van ongeveer 70x40cm.

ik ben er persoonlijk geen voorstander van, ik heb hier thuis een Sony FullHD projector, als ik zie hoe delicaat de lamp en koeling hiervan is kan ik mij niet voorstellen dat een projector in een gsm toestel lang gaat meegaan! maar ik ben wel voorstander om pico-projectors verder te ontwikkelen!

Brecht Billiet zei

Ik heb zelf de HTC wildfire aangekocht en daar ben ik heel tevreden over, vooral over android!

Greetings

raybanoutlet001 zei

nike air huarache
fitflops sale clearance
chiefs jersey
cheap nba jerseys
falcons jersey
nike roshe run
michael kors handbags
nike store
jets jersey
nike air max 90

qq888 zei

nike shoes for men
nike hyperdunk
michael kors outlet
adidas ultra boost
adidas crazy explosive
nfl jerseys
nba jerseys
nike shoes
michael kors outlet
adidas superstar

Unknown zei

polo ralph lauren
ralph lauren outlet
converse shoes
chicago bulls
air jordan 4
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
discount oakley sunglasses
nike outlet
christian louboutin sale

4578 zei

0801jejeEt si possible, nettoyez les lacets de nike air max thea noir anthracite chaussure à l'intérieur d'une période de temps. Ce sérum contient de nombreux éléments qui aident les problèmes de peau humaine et les imperfections telles que les protéines, les molécules de glyco, les enzymes, les air jordan femme argent peptides et les oligoéléments. Vous avez maintenant des boucles dans la poitrine qui vous permettent de décrocher les bretelles, et des nike solde alger boucles de jambe facilement accessibles qui bouclent autour des jambes. Le volume maximum d'unité Air-Sole pendant le talon signifie que vous pouvez piler la chaussée sans marteler New Balance 1600 France vos pieds. Une personne peut découvrir énumérée ici l'efficace de Degas, Monet, Gauguin et Van Gogh. La tour est parmi les structures les plus hautes et les monuments new balance fille canada les plus visités au monde.

Unknown zei

www0822

true religion jeans
ralph lauren outlet
coach factory outlet
christian louboutin outlet
nike blazer pas cher
ugg boots
true religion outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
yeezy shoes