maandag, november 26, 2007

HTC Touch Cruise met GPS

Eén van mijn redenen om de Nokia N95 te kopen, was het feit dat naast de andere schitterende mogelijkheden, er een GPS zat ingebouwd. Hoewel ik zeer tevreden ben van het toestel, is de GPS functionaliteit een teleurstelling.

Vandaar dat ik vol verwachting uitkijk naar de HTC Touch Cruise. Dit is een touch-telefoon (net als de Apple iPhone), maar mét de functionaliteiten van de N95. Dus met Wifi, GPRS, goeie camera, Bluetooth etc. - én GPS.

Ik ben benieuwd; hij zou uitkomen in december van dit jaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik kan het niet weten van dit toestel, maar de GPS die in mijn HTC Tytn II is ingebouwd is super.

Werkt veel sneller dan m'n losse medion toestel.

Als software wordt er TomTom gebruikt, en eigenlijk niets op aan te merken. Vindt zelf binnen signaal, buiten of in de wagen al na enkele seconden.

Het verbuikt alleen batterij dat het geen naam heeft, maar daarvoor heb ik een autolader.