woensdag, november 14, 2007

Boynq Vase usb luidspreker

Voor de computer van mijn zoontje zocht ik nog een luidsprekertje, zodat hij spelletjes zou kunnen spelen.

Wie al met computerluidsprekertjes gewerkt heeft, weet dat die vaak miserie zijn: een massa kabels (van linkse box naar rechtse, naar ingang op pc, naar stroomadapter).

Ik kwam per toeval deze Boynq Vase luidspreker tegen. Deze bestaat maar uit 1 stuk: linker- en rechterstuk zitten ingebouwd in de vaas-vormige luidspreker. Bovenaan zit een grote aan-uit knop, en volume wordt geregeld door aan de vaas te draaien.

Voor mij het grootste voordeel: er is slechts één kabeltje. Deze vertrekt uit de luidspreker, en splitst op het einde naar een audio-aansluiting, en een usb-kabel (voor stroom). Eenvoudig, plaatsbesparend, en toch elegant mooi.

Ik kocht hem in de Fnac, maar je kan hem ook hier krijgen.
Geen opmerkingen: