donderdag, februari 15, 2007

Bellen en babbelen

Met de nieuwste formule van Mobistar kan men voor € 20 per maand quasi onbeperkt bellen met 3 Mobistarvrienden naar keuze. Voor € 10 extra (eerste 3 maanden gratis) kan dat zelfs naar alle Mobistar gsm’s. Voor wie vaak en veel met zijn vrienden en familie belt is dit vast en zeker een meer dan interessante oplossing.

Veel bellen met de gsm hoeft niet altijd veel te kosten. Integendeel, met Mobistar kan men er nu ook iets mee winnen. Op voorwaarde dat men eens serieus aan de telefoon gaat hangen, de gsm in de oplader laat zodat de batterij niet kan uitvallen en genoeg water voorziet. Want dat zal nodig zijn om het eerste Wereldkampioenschap Blabla te winnen. Daarvoor moet u zo lang mogelijk met een vriend aan één stuk bellen via de gsm. Als opwarmertje kan men oefenen met Marco.
De finalisten van het WK mogen op 9 maart naar Studio Brussel de finale komen spelen en krijgen een FreeFriends pakket compleet met gsm.

De uiteindelijke kletskampioen van het WK Blabla mag uitrusten op een exotische bestemming. Want hij of zij wint een vliegtuigticket voor een vlucht van evenveel uren als ie op de recordpoging gebeld heeft.

Geen opmerkingen: