woensdag, mei 03, 2006

Breek de fles... of toch maar niet ?

Het volgende hebbedingetje heb ik gevonden op The Gadget Company. Het verkoopspraatje is niet mis.

Je hebt een cadeau nodig voor iemand die alles al heeft. En wat geef je dan? Een fles wijn. En dat is, om maar een understatement te maken, wat weinig creatief. Daarom hebben we de oplossing voor je. Met Don’t Break the Bottle zullen ze je wijn-cadeau nooit meer vergeten, en zal de wijn lekkerder smaken dan ooit tevoren.

Het drinken van wijn is zonder twijfel een van de geneugten van het leven. Echter, het freakin’-niet-open-krijgen van de fles is zonder twijfel een van de grootste frustraties van het leven. Studies leren ons bijvoorbeeld dat het niet kunnen vinden van de kurkentrekker tot een ernstige psychose kan leiden. Moet je je de kans op zo’n zenuwinzinking eens voorstellen als je de fles en kurkentrekker in handen hebt, maar de fles nog steeds niet kunt openen.

Hoe zo’n onuitstaanbare situatie ontstaat? Alles wat je nodig hebt is Don’t Break the Bottle. Deze puzzel gemaakt van hout of metaal zal er zelfs voor zorgen dat je gasten je de el cheapo wijn die je ze schenkt zullen vergeven.

Houten of metaal
We hebben twee versies van Don't Break the Bottle. Een houten versie met een hoopje houten blokken, ballen, touw en een Ikea-achtige gebruiksaanwijzing, of een metalen versie met een metalen harnas en wat ballen, touw en een Ikea-achtige gebruiksaanwijzing. Let op: de houten puzzel is makkelijker dan de metalen versie. En met makkelijk bedoelen we je-doet-er-maar-anderhalf-uur-over-makkelijk.
Wat op het eerste gezicht lijkt op een makkelijke puzzel zal uiteindelijk zorgen voor waanzin voor de ontvangers. Na een aantal mislukte pogingen zullen ze gezichten trekken als The Hulk die een Rubik kubus probeert op te lossen. Daarna, zo kunnen we uit ervaring melden, wordt diplomatie ingezet. Ze zullen je smeken om te laten zien hoe je de puzzel oplost. Als de Hells Angels bij je op bezoek zijn raden we je aan gewoon de oplossing te geven, anders is het erg grappig om je gasten te zien doorploeteren. De fles kan pas open als de puzzel opgelost is.

Behalve het feit dat het een heel leuk cadeau is voor een op feestje, is Don’t Break the Bottle een ideale manier om je gasten te verrassen na het eten. Het maakt je gegarandeerd het middelpunt van het samenzijn met een groep mensen, omdat zelfoverschatting mensen laat denken dat ze de puzzel 'wel even oplossen'. Het leukste is dat de ontvanger zal twijfelen of hij je moet bedanken of dat hij je in een hoge boom moet hangen. Een leuk cadeau voor vriend en betweterige vijand dus.

Natuurlijk zit de gebruiksaanwijzing, met de oplossing, in de doos. Dus, als de ontvanger van het cadeautje in een Openbaring opeens vertelt lid te zijn van de Hofstadgroep, kun je ze uitleggen hoe ze de puzzel moeten oplossen. Of niet. De keuze is aan jou…

1 opmerking:

darreljones5169491040 zei

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.