zondag, augustus 07, 2005

Laptop handtas

Eindelijk eens iets met meer stijl om je laptop in te dragen! One & Co had ook genoeg van de saaie laptoptassen die je overal ziet - je zou je nog vergissen op de trein en de verkeerde meenemen - en heeft eindelijk iets nieuws ontworpen. Je laptoptas hoeft niet langer te clashen met je gewone handtas of je kleren: je kiest gewoon de juiste uit 's morgens.

De binnenvoering zorgt ervoor dat je laptop veilig ingepakt zit, de buitenkant zorgt er dan weer voor dat je stijlvol de weg op kan, en met draagcomfort. Een handig detail: wil je snel over de middag even winkelen, dan laat je gewoon laptop met binnenvoering op kantoor, en gebruik je de tas als gewone shoppingtas.

Handig, toch ?

Gezien bij Bullitts.

Batterijen voor gadgets

De grootste uitdaging bij moderne gadgets : stroom. De meeste van die dingen werken op batterijen - die een beperkte tijd meegaan.

Hier komt de iSun Sport zonnebatterijlader.

Om het even welk toestel op batterijen kan daarop aangesloten worden. Klik de iSun open, richt het naar de zon - en opgeladen !

Te vinden op icpsolar.

vrijdag, augustus 05, 2005

Motion Cam ROB-1 van Sony Ericsson

De Motion Cam ROB-1 van Sony Ericsson is en 4-inch grote robot.

Met Bluetooth kan je hem aansturen via een gsm of een computer. Hij heeft een draaibare lens, die lage resolutie streaming video (15 frames per seconde) kan doorsturen, of 640x480 foto's.

Nog eentje voor de James Bonds onder ons.

Maak een iPod van je baby

Want het enige dat schattiger is dan een baby, is een ge-iPod-ifieerde baby.

Verkrijgbaar in drie kleuren. Elk komt met een touch-sensitive scroll wheel...

Te vinden op http://ipodmybaby.com/.

Nieuwe superplatte gsm van LG

LG heeft een superplatte mobiele telefoon op de markt gebracht: de SD290. Het gaat om een slider-model die slechts 17,2mm dik is. Het toestel heeft een 1.3 megapixel camera met flitser en kan mp3's afspelen.

De SD290 is voorzien van een TFT-display met 262.000 kleuren en een resolutie van 176x220 pixels, een slot voor TransFlash-kaartjes, USB-poort en infrarood. De afmetingen zijn 100 x 51 x 17,2mm en het gewicht is 100 gram.

Opvallend is verder dat er een afstandsbediening bij de telefoon wordt geleverd voor het afspelen van muziek, evenals een docking-station dat fungeert als oplader. De prijs is slechts 209 euro, al zal het toestel waarschijnlijk nooit voor zo'n lage prijs in Europa worden verkocht.

Firefly gsm voor kinderen

De trend is dat steeds jongere kinderen een gsm krijgen.

Firefly is een gsm specifiek gericht op kinderen : mooi kleurtjes, licht op in het donker, klein voor kleine handjes. Maar vooral : geen moeilijke cijfertjes. Twee knoppen : één om mama te bellen, en één om papa te bellen.

Meer info op de website van Firefly.

donderdag, augustus 04, 2005

Ricoh Caplio 400G digitale camera

Ik weet het, de gadget liefhebbers zijn meestal niet diegenen die zich gaan uitleven in de open natuur...

Toch, je kan dit wel appreciëren : Ricoh's nieuwe digitale camera is bedoeld voor alle-terrein werk. Hij is ontworpen om te blijven drijven, kan tot 30 minuten op een diepte van 1 meter onder water blijven werken, en heeft een rubberen behuizing om tegen een stootje te kunnen.

Robot stofzuiger

De Orazio stofzuigt niet alleen automatisch, hij maakt ook schoon en poliert.

Je kan hem instellen op één van de vijf programma's : stofzuigen, droge doek, natte doek, droge doek met stofzuigen of natte doek met stofzuigen.

En dat allemaal volautomatisch...

Gevonden bij Zucchetti.

Giga M34 USB : Skype op een draadloze telefoon

Siemens heeft een aantal gewone telefoons, die je kan aansluiten op je vaste telefoonverbinding.

Maar met de Giga M34 USB kan je die ook op je computer aansluiten. En zo kan je gebruik maken van Skype.

woensdag, augustus 03, 2005

Voice Touch

Werd het niet eens tijd dat een afstandsbediening doet wat jij zegt? De Voice Touch gaat daarvoor zorgen. Deze afstandsbediening reageert op jouw stem en kan gebruikt worden bij 8 verschillende elektronische apparaten in je huis.

Met de Voice Touch is jouw wens een bevel voor de afstandsbediening. Je zegt RTL 5 en de Voice Touch zal zorgen dat je naar RTL 5 gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. "Zet de TV aan", "neem dit programma op", "Zet het geluid zachter", "Draai die CD", het kan allemaal.

De Voice Touch is magistraal. Eindelijk luistert een afstandsbediening naar jouw stem. De Voice Touch kan 60 verschillende commando's opnemen. Zoals je ziet op de plaatjes, zitten er op de Voice Touch enkele knoppen, zodat je alles goed kunt afstellen en de juiste frequenties kunt zoeken.

Door deze afstandsbediening is het zoeken naar verschillende afstandsbedieningen overbodig. Bovendien kan alles nu geregeld worden via je stem, dus je hoeft niet meer te zoeken naar een speciale knop op de verschillende afstandbedieningen die je in huis hebt!

Specificaties:
  • 8 elektronische apparaten bedienen met je stem
  • Kan 60 commando's verwerken
  • Maximaal 2 verschillende stemmen, die ieder 30 commando's kunnen verwerken.
  • Reageert tot een afstand van 8 meter
  • Batterijen: 3 AAA Batteries ( niet inbegrepen )
  • Afmetingen: 14 x 4.2 x 1.6cm


dinsdag, augustus 02, 2005

Nieuwe Sony Cybershot

Sony zijn nieuwe T5 heeft alle dingen die je te gek vind( en slecht vind) aan de Sony's T-series Cybershot camera lijn: Goede Carl Zeiss opties, zeer goede resolutie(5.1 megapixel, in dit geval) 3 x zoom, een mooi 2.5-inch scherm, 32 Mb van intern geheugen en natuurlijk Memory stick media.

Met de 0,8 inch dikke camera(die eigenlijk dikker is dan de T3 en T7) ze beweren dat de levensduur van de batterij is toegenomen, volgens hun is hij nu verhoogd tot 240 shots per oplaadbeurt. Deze zal verwacht worden in September voor een prijs van 350 dollar.

Meer info op DPreview.

maandag, augustus 01, 2005

Magnetisch juweel

Dit juweel bestaat uit 67 afzonderlijke magnetische stukjes.

Dat betekent dat je zelf de vorm kan samenstellen. Je kan er een armband van maken, of een halsketting; je kan de volgorde van de stukjes veranderen.

Te vinden bij Uncommon Goods.