woensdag, september 14, 2005

Poweriser

Powerisers zijn grote springveren die je aan je voeten doet...

Een paar cijfers uit de catalogus : 'They allow you to acheive heights of 6 feet or more. They'll let you run with 9 foot strides and at 20 mph. Basically these devices will turn you into a superhuman.'

Op Poweriser.net.

4 opmerkingen:

JDRidder zei

waar zou ik powerisers kunnen vinden in Belgie ?

want ik ben al lang aan het zoeken maar zonder resultaat

Anoniem zei

De goedkoopste die ik heb kunnen vinden via internet is importeren uit Engeland.
Omgerekend heb je daar het 2008 model voor ca 250 euro, en het oudere model voor ca. 200 euro.
(zie http://www.streetgadgets.com/ --> Extreme sports equipment --> powerisers)
Verder heb ik ze in Europa alleen voor ca. 400 euro kunnn vinden (Duitsland)

Ik hoop dat je iets aan de info hebt ook al is het niet in België

Anoniem zei

Hoi, Ik ben exclusieve distributeur in België van Poweriser. Kijk maar even op www.airjumper.be voor alle info. Hier vindt je ook mijn contactgegevens in de brochure -ik maak voor jou een mooie prijs.(info@airjumper.be)
mvg
Michaël

Powerisers.be zei

http://www.powerisers.be